Bitcoin rammer det nye 2020 højt på $ 16,7 tusind – Handlere forventer større breakout

Bitcoin-prisen ramte en ny 2020-højde på $ 16.765, og forhandlere forventer, at et meget større rally vil forekomme på kort sigt.

Prisen på Bitcoin (BTC) ramte en ny årlig højde på $ 16.717 på Binance. Efter udbruddet forventer handlende, at der opstår et større rally på kort sigt.

Der er flere grunde til, at analytikere forventer en langvarig opadgående tendens. For det første brød Bitcoin rent ud af $ 16.000 og tog toppen af $ 16.473 ud, der blev opnået den 13. november. For det andet er der en „salgssidekrise“, der brygger, da mere BTC akkumuleres end udvindes. For det tredje gik BTC til trods for indikatorer, der viser overkøbte signaler.

Topanalytikere tog fejl ved en Bitcoin-korrektion

Tidligere i dag sagde John Bollinger, en veteranhandler og skaberen af Bollinger Bands-indikatoren, at han tog fejl med en Bitcoin-korrektion.

Den 10. november sagde Bollinger, at Bitcoin viser et „kortvarigt topping-mønster.“ På det tidspunkt var Bollinger usikker på, om dette ville føre til en korrektion eller konsolidering, men han sagde, at han forventede, at markedet ville køle ned.

Et antal analytikere forventede, at Bitcoin ville falde, især da det nærmer sig det ugentlige lys. Alligevel samlede BTC kontinuerligt og så intensiveret momentum. Bolinger sagde:

”Det ser ud til, at jeg tog fejl med hensyn til chancen for en korrektion, alt hvad vi fik var lidt konsolidering og derefter tilbage til løbene. $ btcusd Brudte opsætninger som dette er tegn på styrke, så i øjeblikket er vejen for mindst modstand højere. #BTC ”

Derivathandlere har også peget på den faldende Bitcoin-forsyning, der fører til en krise på salgssiden. Denne tendens kan få BTC til at rally, selvom den tester større supportniveauer.

En pseudonym futures- og optionshandler kendt som “Light” sagde, at omkring 3.000 BTC er trukket dagligt siden BTC ramte $ 10.000. Denne tendens viser, at efterspørgslen efter Bitcoin er høj, og minearbejdere nægter at sælge BTC, hvilket er optimistisk for BTC. Den erhvervsdrivende sagde:

”Nu til $ 16.600 fra $ 11.000. Siden bruddet på $ 10.000 er ~ 3000 BTC trukket netto DAGLIGT fra de vigtigste BTC-centrale børser … Minearbejdere nægter at sælge deres for nylig halverede belønninger i lyset af efterspørgslen og er komfortabelt over break-even. ”

BTC-prisen reagerer positivt på dagens vaccine gennembrud

Den 12. november, da Pfizer annoncerede en yderst effektiv vaccine mod coronavirus, styrtede prisen på Bitcoin med næsten 3% på få timer.

Denne gang, efter frigivelsen af Modernas meget forventede vaccineresultater, er Bitcoin faktisk steget med næsten 5%. I samme periode har guld kæmpet og fået kun 0,17%.

Men handlende siger, at hvis Bitcoin falder som det skete den 12. november, ville det udgøre en „dip-køb“ -mulighed. En populær kryptohandler kendt som „Hsaka“ sagde:

”Sidste gang, vi havde vaccinenyheder, fulgte $ BTC stonks på den oprindelige stigning, men i sidste ende bukkede under for guld, der drypper ned. Prolly en dukkert, der er værd at købe, hvis historien gentager sig og muligheden byder sig. ”

Kombinationen af teknisk momentum, en krise på salgssiden og det rene momentum i rallyet får BTC til at forblive stabil over $ 16.000. I betragtning af at BTC ikke er dyppet hurtigt efter sin opsving, er der et stærkt argument, at $ 16.000 bliver til et pålideligt supportområde.

The crisis is looming, your savings are being eaten up… How about 20% interest to avoid depression?
n hinta on yli kaksinkertaistunut tällä viikolla