ETHERISCHE VERBRIJZELING EERSTE BELANGRIJKE WEERSTAND ALS ANALISTEN DOELWIT VERPLAATSEN NAAR $480

  • Terwijl Bitcoin voorbij $17.000 explodeert, heeft Ethereum alleen getemperd momentum gezien
  • Dat gezegd hebbende, de crypto was in staat om te breken boven een cruciaal weerstandsniveau vandaag, en probeert een voet te krijgen boven $470.
  • Dit heeft ertoe geleid dat één analist op korte termijn een aanzienlijk hoger rendement verwacht…
  • Hij gelooft dat $480 het volgende belangrijke niveau is dat ETH zal richten, met een onderbreking hierboven die voor het essentieel is om een sterke duw naar $500 te zien.
  • Als Ethereum op elk moment snel boven de $500 kan breken, dan kan het een volwaardige uptrend ingaan en wat terrein winnen tegen Bitcoin.

Ethereum heeft moeite gehad om het momentum te evenaren dat Bitcoin de laatste tijd heeft gezien. Terwijl de benchmark cryptocurrency naar nieuwe hoogtepunten na 2017 duwt, blijft ETH onder de jaarlijkse hoogtepunten die slechts een paar maanden geleden zijn vastgesteld.

Deze ondermaatse prestatie is enigszins verrassend, aangezien ETH doorgaans beter presteert dan BTC in periodes van marktsterkte en ondermaats presteert in periodes van laagconjunctuur.

Dit toont een voortdurende paradigmaverschuiving in de markt, en het lijkt met elke dag die voorbijgaat steeds meer op laat in 2017.

Eén trader gelooft dat het bijna de tijd is voor Ethereum om te schitteren, met een potentieel dreigende doorbraak van $480 als katalysator voor immense opwaartse druk.

ETHEREUM WORSTELT MET HET MOMENTUM VAN BITCOIN

Op het moment van schrijven, handelt Ethereum iets meer dan 2% tegen de huidige prijs van $470. Dit is waar het de afgelopen dagen en weken heeft gehandeld, waarbij de verkoopdruk aanzienlijk bleek te zijn.

Als het een stevige voet aan de grond krijgt boven dit niveau, kan het zich richten op de $480 regio, wat een van de laatste grote weerstandsniveaus is voor $500.

Een pauze boven dit niveau, gekoppeld aan het omdraaien in steun, is van vitaal belang voor de crypto om kortstondig een momentum te zien dat overeenkomt met dat van Bitcoin.

HANDELAAR: ETH DIE WAARSCHIJNLIJK $480 ZAL BEREIKEN IN DE KOMENDE DAGEN ALS DE UPTREND AANHOUDT

Terwijl hij zijn gedachten deelt over de vooruitzichten voor de nabije toekomst van Ethereum, legde een analist uit dat hij nauwlettend in de gaten houdt of de cryptocurrency $480 kan claimen.

Hoewel er weerstand is tussen de huidige prijs van ETH en dit niveau, zou een breuk hierboven de getijden weer in het voordeel van de stieren kunnen verschuiven.

„ETH Heat. Vanaf hier tot 480 is er weerstand op de weg naar boven. De eerste op 465 is gebroken, en het volume is extreem sterk met de POC die onder de huidige prijs op de LTF ligt“.

De komende dagen moeten inzicht geven in hoe zwaar deze weerstand zal zijn. Een stevige breuk daarboven zou de hele markt aanzienlijk hoger kunnen laten exploderen.

MassMutual achète 100 millions de dollars en bitcoin et parie sur l’adoption institutionnelle avec une mise de 5 millions de dollars de NYDIG
Bitcoin (BTC) na pierwszej stronie Financial Times