n hinta on yli kaksinkertaistunut tällä viikolla

Ripplen XRP: n hinta on yli kaksinkertaistunut tällä viikolla, ylittäen selvästi Bitcoinin ja Ethereumin – tässä on miksi

Ripplen XRP, joka on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan bitcoinin ja ethereumin takana, on noussut viime viikolla – lisäämällä hintaan noin 150%.

XRP-hinta on noussut melkein nelinkertaiseksi vuoden 2020 alusta lähtien, kiipeyttäen bitcoinin ja Bitcoin Revolution useimpien muiden suurten kryptovaluuttojen rinnalla koronaviruspandemian seurauksena.

Muutaman positiivisen kehityksen jälkeen Ripplen XRP: lle se on irtautunut melkein kolmen vuoden laskusuuntauksesta, vaikka se onkin kaukana vuoden 2017 kaikkien aikojen korkeimmasta.
LISÄÄ FORBEISTA: Bitcoin, Ethereum, Ripplen XRP, Litecoin ja Chainlink voisivat olla koskaan suurimmalla

Ripplen XRP-tunnuksen hinta on lisännyt noin 150% viime viikolla, kun sijoittajat kasaantuvat … [+] Getty Images

XRP: n viimeisin rallikorotus on sen jälkeen, kun Ripple-yhtiö, joka omistaa noin 60% XRP-rahakkeista, sanoi haluavansa hyödyntää keskuspankin kiirettä digitalisoida valuuttansa.

Bitcoin Investigation Giant kerää 100 miljoonaa dollaria 1 miljardin dollarin arvostuksella

San Franciscossa toimiva yritys haluaa palkata keskuspankkitoiminnan ylin johtajan uuden työpaikkailmoituksen mukaan Ripplen toimitusjohtajan Brad Garlinghousen aiemmin tässä kuussa esittämien huomautusten perusteella, että keskuspankit voisivat käyttää XRP Ledgeriä ns. vakaat kolikot, jotka on sidottu fiat-valuuttoihin. Hän sanoi myös, että XRP: tä voidaan käyttää silta-omaisuutena fiatin digitaalisten muotojen vaihtamiseen.

„Pelkkä vakaa kolikoiden käyttö ei todellakaan ratkaise ongelmaa, jonka XRP ratkaisee“, Garlinghouse kertoi The Scoop podcastille. „XRP on erittäin tehokas, erittäin skaalautuva lohkoketju, joka sopii siihen parhaiten.“

Sillä välin maksujen ja siirtojen sääntelyympäristö, joka on pysynyt viime vuosina hämäränä, on viime aikoina näyttänyt olevan selvä.

„Yllättäen kirkkain vaihtoehtoisten kolikoiden joukossa oli XRP-tunnus“, FxPron vanhempi markkina-analyytikko Alex Kuptsikevich sanoi sähköpostitse ja viittasi „spekulointiin“, että XRP: n massiivinen ralli saattoi liittyä Yhdysvaltain valuuttalaskurin valvontatoimistoon. , joka kieltää pankkeja mustalta listalta kilpailevilta laillisilta toimialoilta ja voi sisältää Ripple-liiketoiminnan.

„Tällä pyritään nopeuttamaan ja vähentämään pankkisiirtojen kustannuksia samalla, kun heillä on kaikki tarvittavat lisenssit“, Kuptsikevich sanoi.

Ripple on taistellut syytöksistä, jotka ovat laskeneet XRP-hintaa myymällä salausvaluutan, koska se saavutti kaikkien aikojen korkeimmat noin 4 dollaria bitcoin-manian keskellä loppuvuodesta 2017.

„Kolikolla oli viime vuosina erittäin vaikeita, mutta erityisen syvästi myydyt olosuhteet pelasivat lopulta XRP-käsiin“, Kuptsikevich lisäsi.

Bitcoin rammer det nye 2020 højt på $ 16,7 tusind – Handlere forventer større breakout
W ten sposób Bitcoin pomaga firmom ścigającym się z czasem